O nama

O nama

poslovni_procesiTvrtka Miadria pomoći će i Vašoj organizaciji da u potpunosti iskoristi vrijednost digitalnog poslovanja u oblaku.

Grupa poduzeća Miadria ima već 8 godina iskustva u pružanju konzultantskih usluga kompanijama svih veličina u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Bugarskoj itd.

Kao Google Cloud Partner naša specijalnost je G Suite: skup poslovnih uredskih aplikacija za tvrtke koje žele bolju komunikaciju, suradnju, veću efikasnost, produktivnost, raspoloživost i sigurnost u poslovanju. Naši konzultanti, certificirani po Googleovim standardima, su specijalisti za tehničko uvođenje i integraciju Google Apps s postojećim sustavima u poduzećima kao i za upravljanje promjenama koje donosi novi način rada i funkcioniranja unutar poduzeća te rješavanje poslovnih problema koristeći modernu tehnologiju.

Uz G Suite možemo Vam ponuditi i ostala rješenja u oblaku poput IBM Connections i IBM Verse koji će omogućiti izvanrednu suradnju kroz poslovnu društvenu mrežu što će Vam omogućiti da iskoristite vrijednost društvenih mreža unutar svoga poduzeća, a kroz IBM Verse i fantastični novi pristup emaila, organizacije vremena i zadataka.

Cisco Meraki je rješenje mrežne opreme prilagođeno korisnicima aplikacija u oblaku koje nudi Miadria. Meraki ima bežične pristupne točke, switcheve, rutere i firewall/VPN koncentratore uz mogućnost upravljanja mrežom, računalima i uređajima iz oblaka, kao i iskorištavanje svih prednosti oblaka u dijelu networkinga. Za Meraki možemo ponuditi izradu prilagođenog rješenja za poduzeća, instaliranje sustava kao i edukaciju i konzultantske aktivnosti vezane uz korištenje sustava.

Amazon Web Services nude najbolju Infrastructure-as-a-Service na svijetu i uz Miadriju možete dobiti prilagođeno rješenje kojim ćete svoju postojeću infrastukturu zamjeniti na vrhunskoj, skalabilnoj i troškovno povoljnijoj infrastrukturi AWS. Ukoliko ste još nesigurni je li računalstvo u oblaku prava stvar za Vaše poduzeće, Miadria i Amazon mogu za početak omogućiti korištenje hibridnog oblaka, npr. implementaciju backup i disaster recovery rješenja u oblaku i time za početak možete imati jednu veliku brigu manje.

Od Googleovih rješenja u našoj ponudi još možemo izdvojiti i univerzalno korporativno pretraživanje – interni Google.com za Vašu kompaniju – koje omogućuje povezivanje svih internih sustava i njihovo pretraživanje s centralnog mjesta kako bi svi zaposleni u dijelu u kojem imaju ovlaštenja i prava mogli doći do informacija koje su im potrebne onda kada su im potrebne, a kompanije njime mogu unaprijediti i svoju prodaju preko interneta. Tu su i Google Maps for Work rješenja za izgradnju GIS sustava na temelju Googleove tehnologije i mapa.

Miadria svoje klijente doživljava kao svoje partnere. Radujemo se Vašem kontaktu kako bi smo zajedno pronašli način na koji ćemo Vam pomoći da iskoristitite moderne tehnologije u poslovanju, a naše iskustvo i dugogodišnji rad s novim tehnologijama garancija su uspjeha projekta.

Današnje tehnologije i usluge omogućavaju digitalnu transformaciju i globalno tržište, a poduzeća koja su zarobljena u starim obrascima ponašanja i u starim tehnologijama svaki dan zaostaju u tržišnoj utrci. Na jednoj konferenciji smo čuli jednu izjavu koja daje povoda za zamisliti se – nekad su poduzeća mogla biti ta koja su tehnologije usvajala prije ili kasnije, ali danas uz oblak i mogućnosti promjene načina poslovanja više ne postoji prostor za kasno usvajanje novih tehnologija već se može dogoditi da će ta poduzeća koja ne uhvate vlak promjena i fleksibilnosti jednostavno prestati postojati.

Razmislite o tome i obratite nam se kako bi zajedno pronašli put kojim ćete krenuti u promjenu i svom poduzeću osigurati pobjedu na tržištu.

Miadria nije informatička kuća već je naša specijalnost pronalaženje tehnoloških rješenja za poslovne probleme. Obratite nam se na adresu croatia@miadria.com i podijelite sa nama svoja razmišljanja a mi ćemo se potruditi da Vaši problemi budu rješeni.